Frosini Society Online - Your Gateway to Accordion Music
Annons till högerEn skräddarsydd fest sitter perfekt!
       Hem       Om Frosini Society       Bli medlem       Nyheter       Nyhetsbrev       Aktiviteter/Evenemang       Ordet är fritt       Länkar       Kontakta oss   
För medlemmar

Välj språk / Choose Language:
Svenska English


November 2003
Publicerad: 2004-03-11
Av: Lars Ek
lars@frosinisociety.org
Hej alla Dragspelsvänner.

Här i Skandinavien har nu höstmörkret tagit ett stadigt grepp om oss Nordbor.
Men, om drygt en månad går vi mot ljusare tider.

Framför oss väntar december med allt vad det för med sig. Förhoppningsvis får många av oss tid att koppla av med dragspelet och besöka saitens alla upplevelser som jämvikt mot julstressen.

Vi har fått förfrågningar från ”gamla” medlemmar om vi inte kan lägga ut julmusiken på saiten som vi hade förra året. Självklart gör vi det!

Eftersom saiten är till för dig som är medlem i www.frosinisociety.org kommer vi att lägga ut musiken på startsidan längst upp i annons delen i en nyskapad jul miljö vilket jag hoppas ni alla ska tycka om. Annonsen är skapad av formgivaren och webbdesignern Isabelle Larsson som förutom en rad utbildningar i reklam, konst och media produktion, har lång erfarenhet av Internet branschen och en flerårig anställning på reklambyrå i ryggen. Julmusiken börjar den 30 november, första advent. CD och MC med julmusik kan beställas via saiten.

Vi kommer även att presentera årets Julklapp för dragspelare. Boken om Pietro Frosini, Dragspelets Trollkarl. En unik dokumentation där alla inspelningar och not utgivningar finns med i ett lättfattligt register. En bok för den intresserade dragspelaren. Boken kan beställas via saiten. Andreas Karlsson vår webbmaster ser till att allt blir rätt.
Frosiniboken kommer att översättas till engelska och beräknas vara klar för distribution våren 2004. Sven Figenschou från Norge hjälper till med detta.

Vi har nu installerat en automatisk medlemstjänst på saiten som mailar dig en månad innan ditt medlemskap går ut. En vecka innan abonnemanget upphör får du en andra påminnelse.
Sari Edman, vår proffsiga programmerare är ansvarig för detta.

Vi har statistik på alla länder som besöker www.frosinisociety.org. I dag 45 länder. Vi kommer i fortsättningen att visa en tio i topp lista över de länder som har flest besökare.

Tio i topp listan för antal besökare 26 november 2003. Placering i oktober inom parentes.

1. (1)US Commercial
2. (2)Norway
3. (3)Sweden
4. (4)Finland
5. (5)Denmark
6. (6)Australia
7. (8)Switzerland
8. (17)United Kingdom
9. (10)Canada
10. (7)Italy

Greece (9) har ramlat ner till 22 plats

Maddalena Belfiore från USA är sekreterare i det Amerikanska dragspelsförbundet A.A.A.
Maddalena mailade mig och frågade om hon i nästa nummer av den Amerikanska dragspelstidningen fick skriva om www.frosinisociety.org. Många dragspelare i USA har ännu inte skaffat sig Internet och vår sait uppmärksammas nu mer och mer runt om i världen på Internet. Ska bli spännande att läsa vad som skrivs ”over there” om vår organisation. Artikeln kommer att läggas ut under rubriken Pressrummet.

Radioprogrammet från Australien som jag berättade om i nyhetsbrevet för augusti har nu kommit. Hoppas kunna lägga ut det under December månad.
Under perioden 20 december till 4 januari 2004 kommer bevakningen av saiten att vara begränsad. Betalning via worldpay fungerar som vanligt men administrationen för bank och postgiro inbetalningar kommer att begränsas. För att garantera medlemskap under december behöver vi få betalt senast den 18 december.

Önskar er alla ett fortsatt gott dragspels år.

Best Regards

Lars Ek, CEO
International Frosinisociety
Högvallavägen 9. 131 46 Nacka, Sweden

Phone: +46 (0)8 718 06 30
Cell: +46 (0) 708 18 06 90
E-mail: lars@frosinisociety.org
www.frosinisociety.org
- Your gateway to accordion music


Tillbaka

Logga in
Användarnamn
Lösenord

Bli medlem! | Glömt lösenord?


Speakers
Diskutera med andra.
Ge tips och ställ frågor.
2018-09-29
www.frosinisociety.org

2018-01-30
Gauchos on Parade quartet by Frosini

2017-12-11
Noter till The Jolly Caballero Accordion Duet av Pietro Frosini


Aktivitet/Evenemang
Contact
Contact, Europe
Lars Ek
Lars Ek. Läs mer om & kontakta representant här.

Contact, America
Henry Doktorski
Henry Doktorski. Läs mer om och kontakta här.

Contact, Oceania
Franco Cambareri
Franco Cambareri. Läs mer om och kontakta här.
© 2003-2016 Frosini Society - All rights reserved. Do not replicate or redistribute without permission. Terms of Use.
The counter is replica handbags the international supermodel cousin Liu Wen with gucci replica handbags saffiano leather with hermes replica handbags and a detachable long shoulder strap and handbags replica .